MAALÄMPÖ

Laadukkaat maalämpöpumput asennuksineen Keski-Suomen alueella

Maalämpö on ekologinen päälämmönlähde alhaisilla käyttökustannuksilla.

Maalämpö sopii omakoti- ja rivitalojen lisäksi myös kerrostalo-kokoluokan kohteisiin! Niissä maalämmön käyttö yleistyy varsin nopeasti.

Millaisiin kohteisiin maalämpö sopii?

Millaisiin kohteisiin maalämpö sopii?

Maalämpö sopii erinomaisesti lattialämmitysjärjestelmiin, mutta se soveltuu varsin hyvin myös pääosin perinteisiin patterilämmitystaloihin.

Monissa kohteissa maalämpöpumppua käytetään pääasiallisena lämmitysmuotona, kun taas useat muut pumpputyypit hankitaan lisälämmönlähteeksi tai viilennystarpeisiin.

Lupa ja sopiva tontti

Maalämmön hyödyntäminen edellyttää luvan hankkimista sekä sopivaa tonttia.  Jyväskylässä maalämmön energiakaivojen poraaminen edellyttää Jyväskylän rakennusvalvonnan hyväksymää toimenpidelupahakemusta. Mahdollinen pohjavesialue saattaa estää luvan saamisen.

Lisäksi maaperän rakenne kannattaa huomioida. Pääsääntönä voidaan sanoa, että peruskallion pitäisi olla mahdollisimman pinnassa.

Joillain asuinalueilla voidaan käyttää lämpökaivojen sijaan vaakaputkisto-järjestelmää. Myös putkiston asentaminen vaatii tietynlaisen maaperän ja oikeat tilaratkaisut.

Harkitsetko maalämpöä?

Jos harkitset maalämpöä, kerromme mielellämme lisää maalämmön eduista ja muista aiheeseen liittyvistä asioista. Kysy rohkeasti pientenkin mietteiden tiimoilta!

Ota yhteyttä!

Käy myös tutustumassa muihin lämpöpumppuihin:

Lämpöpumput
Maalämpö on ekologinen päälämmönlähde alhaisilla käyttökustannuksilla.

Maalämpö on varma ja turvallinen valinta

Meiltä saat maalämmön kiinteistöösi! Vankka osaaminen ja laadukkaat tuotteet takaavat toimivuuden. Edustamme alan tunnettuja tuotemerkkejä, jotka on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Tuotteissamme on sopivat vaihtoehdot erilaisiin kiinteistöihin ja erilaisiin tarpeisiin.

Maalämpö on varma ja turvallinen valinta. Ota yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan kuntokatselmukseen!

Maalämmön käyttö­kustannukset

Maalämmöllä on alhaiset käyttökustannukset. Energiassa voidaan tehdä parhaimmillaan jopa 80 % säästöt.

Lisäksi maalämpö on ympäristöystävällinen, uusiutuva lämmitysmuoto, sillä se hyödyntää lämmityksessä maaperään tai vesistöön varastoitunutta lämpöenergiaa.

Maalämmön käyttökustannukset ovat edulliset. Maalämpö on myös ympäristöystävällinen, uusiutuva lämmitysmuoto, sillä se hyödyntää lämmityksessä maaperään tai vesistöön varastoitunutta lämpöenergiaa.

Olisiko maalämpö sinulle sopiva lämmitysmuoto?

Voit myös tilata suoraan ilmaisen katselmuksen, jossa selvitämme verkoston toimintalämpötilat, tilanvaraukset ja annamme sinulle veloituksetta säästölaskelman verrattuna nykyiseen lämmitysmuotoon. Annamme niin ikään ilmaisen kustannusarvion maalämpöön tai muuhun uuteen lämmitysjärjestelmään siirtymisestä.

Varaa aika ilmaiseen katselmukseen!
Olisiko maalämpö sinulle sopiva lämmitysmuoto? Varaa aika maksuttomaan katselmukseen!

Varaa aika maksuttomaan kartoituskäyntiin!

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten seuraavaksi kannattaa edetä!

Ota yhteyttä