PIENTALON PUTKISANEERAUS

Putkiremontit pientaloihin Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella

Meillä talosi putkisaneeraus on hyvissä käsissä. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, ja etsimme nopeasti ratkaisut, mikäli jotain odottamatonta ilmenee putkiremontin edetessä.

Teemme pientaloihin kaikki

  • vesijohtoremontit

  • lämpöjohtoremontit

  • viemäriremontit.

Lue lisää pientalon putkiremontista!

Milloin ja miten putkisaneeraus tehdään?

Galvanoitujen ja kuparisten vesijohtojen realistinen elinkaari on noin 40 vuotta, mutta putkiston kestoon vaikuttavia tekijöitä on iän lisäksi monia muitakin. Esimerkiksi ulkopuolinen kosteus ruostuttaa vanhojen teräksisten patterilinjojen putkia hyvin nopeasti, kun taas ruostetta ei synny putkien sisälle, mikäli verkostossa ei ole ilmaa.

Tavallisesti vesivahinko on jo tapahtunut, kun asukas alkaa todella kiinnittää huomiota jatkuvaan patteriverkoston veden lisäystarpeeseen. Onneksi patteriverkosto on kuitenkin suljettu piiri ja vesimäärä kohtuullisen pieni, joten jos asia huomataan hyvissä ajoin, vältytään yleensä suuremmilta vahingoilta.

Vanhat valurautaiset viemärit saattavat puolestaan syöpyä ja sisäpinta muuttua ”karkeaksi”, jolloin paperi yms. saattaa tukkia viemärin ajoittain. Vaihtoehtona on viemärin sukittaminen tai viemärin uusiminen muoviviemäriksi. Uusinnan yhteydessä viemäripisteiden paikkaa voidaan muuttaa ja asentaa märkätiloihin nykyaikaiset vesieristeet ja lattialämmitykset. Kauttamme on saatavilla myös vahinkokartoitus- ja rakennustekniset työt sekä tarvittavat sähkötyöt.

Pyydä tarjous ja punnitse rauhassa

Meillä talosi putkisaneeraus on hyvissä käsissä. Pidämme sovituista aikatauluista kiinni, ja etsimme nopeasti ratkaisut, mikäli jotain odottamatonta tuleekin eteen.

Meille on kertynyt kokemusta useista eri kokoluokan putkiremonttikohteista – tutustu niistä muutamiin ja pyydä tarjous!

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, ettemme myy osaamistamme ja palvelujamme painostaen, vaan asiakas saa tutustua antamaamme kirjalliseen tarjoukseen kaikessa rauhassa.

Kysy lisää putkiremontista!

Putkisaneeraus KVR-urakointina

Putkisaneeraus on mahdollista toteuttaa KVR- eli kokonaisvastuu rakentamisesta -kohteena, jolloin otamme hoitaaksemme kaikki tarvittavat työt alustavasta suunnittelusta alkaen, aina kohteen luovutukseen asti.

Voit hyödyntää myös Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonnan hyväksymiä KVV-työnjohtajiamme, jotka katsovat, että työt tulevat suoritetuiksi rakentamisen määräyksiä ja hyvää rakennustapaa noudattaen. Toimimme YSE-98-ehtojen mukaisesti, antaen työlle sekä tarvikkeille vähintään 2 vuoden takuun.

Ota yhteyttä
LVI-huollot ja -urakoinnit, maalämpö, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, kaukolämpöasennukset, kattilalaitokset, öljypolttimet ja öljysäiliöt

Onko putkiremontti ajankohtainen lähitulevaisuudessa?

Ota yhteyttä, niin pääset asiassa eteenpäin!

Ota yhteyttä